Skip to main content
Om oss

En komplett personalpartner

Vi på Ny Kollega har som mission att skapa intressanta möjligheter och långvariga relationer åt våra kundföretag med våra kandidater och konsulter inom Öresundsregionen, i Göteborgs- och Stockholmsområdet. Vi utvecklar människor och företag!

Sedan 2006 har vi samlat på oss en gedigen erfarenhet och kompetens inom rekrytering och personaluthyrning. Vi har specialiserat oss på att hitta nya kollegor åt våra kunder inom främst ledning, sälj, teknik och specialistnivå. Vi är medlem i Kompetensföretagen och sedan oktober 2021 ett auktoriserat rekryterings- och uthyrningsföretag.

Nytt för 2023 är att vi även hyr ut kvalificerade drönaroperatörer för olika typer av flyguppdrag.

Vem vi hjälper

Inom Ny Kollega finns gedigen samlad erfarenhet och kompetens av att hjälpa företag inom olika branscher oberoende av storlek, att växa och utvecklas med nya kollegor och rätt kompetens. Vi har goda referenser och omdömen från våra kunder, kandidater och anställda.

Varför vi är unika

Bästa servicen och tjänsterna i kombination med starka upparbetade lokala relationer och nätverk, skapar förutsättningar för en långsiktig och bra personalförsörjning. Personlig kontakt, erfaren personal, engagemang, snabb återkoppling och transparens är nyckelord i våra processer.

Vårt uppdrag

”att utveckla människor och företag genom långsiktiga och seriösa relationer tillsammans med våra kunder, kandidater och medarbetare.”

Vem vi är

Våra medarbetare

Jag som äger och driver Ny Kollega heter Johan Spjuth. Jag har varit verksam och drivit företag inom främst rekryterings- och bemanningsbranschen sedan 2006. Min yrkesbana inledde jag under 1990-talet som yrkesofficer inom Försvarsmakten på K4 i Arvidsjaur. 2001 påbörjade jag en ny karriär inom det civila som DCLiv/försäkringsrådgivare på företagssidan inom Länsförsäkringar. På min fritid gillar jag att koppla av med kitesurfing eller skärmflygning beroende på väder och vind.

Vi som arbetar på Ny Kollega har oftast mångårig och bred yrkeserfarenhet från olika branscher och är välutbildad. Framförallt har vi samlat på oss flerårig erfarenhet och kompetens från rekryterings- och bemanningsbranschen.

Några av oss är själva företagare och därför förstår vi oss på våra kunders olika behov, utmaningar, risker men även möjligheter med personal- och kompetensförsörjning.

Sedan starten i september 2020 har vi på kort tid blivit ett tiotal medarbetare och konsulter inom företaget. Vi har även ett välutvecklat nätverk med externa samarbetspartners inom bland annat interim och HR.

Kanske vill även du bli vår nya kollega?

Ny Kollega kommer som företag och varumärke under det kommande året fortsätta arbetet med att etablera sig som en seriös och modern branschuppstickare inom Öresundsregionen, Göteborgs- och Stockholmsområdet. Vi kommer bland annat bygga upp en gedigen bank med konsulter för interimsuppdrag, främst inom ledning, ekonomi, tech samt it.

När din verksamhet behöver förstärkning av en ny kollega och kompetens, ska ni anlita Ny Kollega för bästa resultat.

Varmt välkommen till oss på Ny Kollega!
Med vänliga hälsningar,
Johan Spjuth med teamet

Var vi finns

Vår utbredning

Vi har lokalt förankrad verksamhet i Landskrona som täcker hela Öresundsregionen och de centrala delarna av Skåne. Inom rekrytering/search samt interim arbetar vi även i Göteborgs- och Stockholmsområdet med olika typer av kunduppdrag.

Vill du veta ännu mer?

Varmt välkommen att kontakta oss!

    WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner